نمونه قالب سایت
نمونه ظاهر سایت
نمونه قیافه سایت !
از بین نمونه قالب های زیر ، هر قالبی که به لحاظ چیدمان
و رنگ بندی و ظاهر کلی اون رو پسند میکنین ، کد قالب رو به ما اعلام کنین
80% شبیه نمونه براتون اجرا میکنیم .

قالب سایت چیست:
قالب وب سایت با معادل انگلیسی آن site template و یا site theme به ظاهر و قیافه وب سایت گفته میشه ، اینکه ظاهر وب سایت چه رنگی باشه ، سایز صفحات چقدر باشه ، هر صفحه به چند قسمت تقسیم شده باشه ، از چه فونتهایی استفاده شده باشه ، همه اینها قالب وب سایت رو تشکیل میدن و به مجموعه این آیتم ها قالب یا تمپلیت سایت گفته میشه .
نحوه طراحی قالب سایت:
قالب وب سایت رو به روشهای مختلفی میشه ایجاد کرد ، مثلا :
- یک ظاهر و قالب سایت رو در فتوشاپ طراحی کرد و بعد با استفاده از html و css که زبان نشانه گذاری و تکمیل ظاهر وب سایت هستن ، قالب رو ایجاد کرد
- استفاده از فریم ورکها و قالب سازها : مثلا در سیستم مدیریت محتوا جوملا فریم ورک هلیکس امکان ایجاد و طراحی قالب رو به ما میده و ما میتونیم به کمک این فریم ورک و با کمک صفحه سایز sp page builder یک قالب زیبا و صفحات شیک رو طراحی کنیم
تفاوت قالب و صفحات وب سایت :
به یک صفحه وب سایت نگاه کنین ، این صفحه از بخش های مختلفی تشکیل شده ، هدر یا بالای سایت که معمولا منوها و دسترسی به قسمتهای مختلف یک وب سایت در اون قرار داره ، سمت چپ و راست وب سایت که بعضی از وب سایتها رو اگر دقت کنین یک سری آیتم در این قسمتها در تمام صفحات تکرار میشه ، قسمت پایین وب سایت که به اون فوتر گفته میشه و این قسمت هم در تمام صفحات سایت مشابه هم است و مطالب آن تکرار میشه ، این موارد جز قالب وب سایت است و ظاهر و قیافه این قسمت ها در قالب یک وب سایت ایجاد و طراحی میشه . و طبق توضیحاتی که بالاتر خدمتتون عرض کردم مثلا در جوملا این قسمتها با فریم ورک هلیکس که یکی از فریم ورکها ایجاد قالب جوملا است طراحی میشه .
به قسمت اصلی هر صفحه از یک وب سایت که مطالب متفاوت در هر صفحه از سایت وجود داره ، صفحه سایت گفته میشه بنابراین اون قسمتی از صفحات وب که مطالب هر صفحه با صفحه دیگه متفاوت است جز صفحات وب سایت گفته میشه و مثلا در جوملا طبق توضیحات فوق باید با صفحه سایز sp page builder ساخته بشه
قالب ریسپانسیو یا واکنشگرا:
ریسپانسیو یا واکنشگرا به قالبی گفته میشه که در نمایشگرها مختلف مثل موبایل ، تبلت و مانتیورها واکنش داره و سایز صفحه سایت رو با سایز صفحه نمایشگر هماهنگ میکنه و به بهترین حالت نشون میده . با توجه به اینکه خیلی از کاربران وب سایت ها از موبایل خودشون برای مطالعه وب سایت استفاده میکنن ، داشتن یک قالب ریسپانسیو بسیار ضروری است و نبود اون باعث امتیاز منفی توسط گوگل به وب سایت مد نظر میشه ، بنابراین حتما در طراحی قالب وب سایت خودتون بر واکنشگرا گرا بودن اون تاکید داشته باشین .
طراحی اختصاصی قالب وب سایت:
اگر از قالبهای آماده برای وب سایتهای مختلف استفاده بشه و یک قالب رو در سایتهای مختلف فعال کنیم ، این میشه قالب عمومی ، اما اگر میخواین قالب شما طرح و رنگ و چیدمان مخصوص به خودش رو داشته باشه که در سایتهای دیگه مشابه اون استفاده نشده باشه ، باید از طراح قالب بخواین که طراحی قالب اختصاصی رو براتون انجام بده ، البته این موضوع کاملا سلیقه ای است و هیچ ایرادی نداره که از قالبهای عمومی برای وب سایت خودتون استفاده کنین .
صفحه سازها در طراحی قالب:
همانطور که در بالاتر خدمتتون توضیح دادم صفحه سازها در سیستم های مدیریت محتوا نقش بسیار مهمی دارن و اگر این صفحه سازها نبوده ، ظاهر صفحات وب سایتها بسیار ساده بود و اصلا جذابیت حال حاضر رو نداشت . در سیستم های مدیریت محتوا مختلف صفحه سازهای گوناگونی وجود داره که بسته به سیستم مدیریت محتوا خودتون میتونین از اونها استفاده کنین و صفحات بسیار شیک تری طراحی و ایجاد کنین .
نمونه قالب وب سایت:
همانطور که دربالای همین صفحه مشاهده میکنین ، تصاویر نمونه قالب های زیادی رو گذاشتیم ، این قالبها همانطور که از ظاهر اونها پیداست خارجی هستن ، وقتی یک مشتری طراحی سایت رو به مجموعه مدیر مجازی سفارش میده برای ظاهر و قالب وب سایت خودش نظری نداره و میگه هر طور بهتر قشنگ تره اجرا کنین ، و با توجه به اینکه سلیقه ها متفاوته ممکنه بعد کلی وقت گذاشتن و طراحی قالب و یک صفحه برای سایت مشتری ، مشتری مد نظر پسند نکنه و همه چی دوباره کاری بشه ، به خاطر این مطلب مشتریان گرامی ما میتونن با نگاهی به قالب های فوق ، اون قالبی که چیدمان و رنگ بندی کلی اون رو پسند میکنن اعلام کنن تا ظاهر قالب و صفحات سایت اونها مشابه نمونه انتخابی طراحی بشه و زودتر به نتیجه برسیم . نظر شما چیه ؟ در پایین همین صفحه ما رو از نظرات ارزشمند خودتون مطلع کنین .
سفارش طراحی قالب جوملا:
اگر از سیستم مدیریت محتوا جوملا استفاده میکنین و از ظاهر وب سایت مدیر مجازی و صفحات اون که با جوملا طراحی شده و از صفحه سایز sp page builder استفاده کردیم خوشتون اومده میتونین طراحی قالب وب سایت جوملایی خودتون رو به ما بسپارین ، با فریم ورک هلیکس و صفحه ساز اس پی پیچ بیلدر طراحی قالب سایت جوملایی شما رو انجام میدیم . برای مشاوره رایگان و ثبت سفارش در این مورد میتونین از طریق ایکونهای تلگرام یا واتساپ پایین صفحه سمت راست با ما در تماس باشین .
تاثیر قالب وب سایت در جذب کاربران:
به عنوان اخرین نکته این مقاله هم خدمتتون عرض کنم تاثیر قالب وب سایت در جذب کاربران مشابه تاثیر ظاهر و چیدمان فروشگاه فیزیکی است ، هرچقدر فروشگاه فیزیکی شما شیک تر ، مرتب تر ، منظم تر و دسترسی به ایتم های مختلف برای کاربر راحت تر باشه ، مشتری بیشتر و درامد بیشتری خواهین داشت در وب سایت و فروشگاه اینترنتی هم دقیقا همینه . فراموش نکنین یک قالب واکنشگرا و شیک کمک خوبی بهتون میکنه برای جذب و حفظ مشتری .
امیدوارم از خوندن این مقاله لذت برده باشین ، برای سفارش طراحی سایت به مدیر مجازی روی لینک زیر کلیک کنین :
برای ارتباط با ما از طریق تلگرام یا واتساپ روی دکمه های پایین صفحه سمت راست کلیک کنین و یا به شماره 09155001890 پیام بدین .
من رو از نظرات ارزشمند خودتون بی بهره نزارین ، حالا که این خط این مقاله رو میخونین لطف کنین و نظرتون رو برای من در فرم پایین صفحه ارسال کنین ، ممنونم از شما
ارادتمند ، رضا نکوئی مدیر وب سایت مدیر مجازی